Komiteti shqip ★ Eurodram

Koordinimi :

Jeton Neziraj, shkrimtar, drejtor i Qendrës Multimedia në Prishtinë
Jeton Neziraj, playwright, head of the Qendra Multimedia, Prishtina

Komiteti : 

Anne-Marie Bucquet, përkthyese (frangjisht), Paris
Anne-Marie Bucquet, translator (French), Paris

Lirak Çelaj, aktor dhe drejtor i Teatrit Oda në Prishtinë
Lirak Çelaj, actor and head of the Oda theatre, Prishtina

Zuzana Finger, përkthyese (gjermanisht),…
Zuzana Finger, translator (German),…

Sébastien Gricourt, përkthyes (frangjisht), Paris
Sébastien Gricourt, translator (French), Paris

Dorota Horodyska, përkthyese (polonisht),…
Dorota Horodyska, translator (Polish),…

Arian Leka, shkrimtar dhe botues, Tiranë
Arian Leka, writer and publisher, Tirana

Evelyne Noygues, ish presidente e shoqates “Albania”, përkthyese (frangjisht), Paris
Evelyne Noygues, former president of “Albania” NGO,  translator (French), Paris

Simon Pitaqaj, aktor, regjisor dhe përkthyese (frangjisht), Paris
Simon Pitaqaj, actor, director and translator (French), Paris

Eleana Ziakou, përkthyese… 
Eleana Ziakou, translator (Greek), Athens/Brussels/Tirana

Komiteti i mëparshëm :

Anne-Marie Autissier, Arben Bajraktaraj, Eqrem Basha, Ndoc Çefa, Elisabeth Chabuel, Ilir Dragovoja, Robert Elsie, Adonis Filipi, Mandi Gueguen, Artan Kotro, Ardian Marashi, Redjep Mitrovitsa, Christiane Montécot, Fatimé Neziroski, Josif Papagjoni, Nikson Pitaqaj, Luan Rama, Irena Rambi, Sulejman Rushiti, Arben Selimi, Alfred Trebicka, Edmond Tupja, Kudret Velça, Jusuf Vrioni, Nuhi Zeqiri & Alexandre Zotos.