Давор Стојановски : ГРЕЈС КЕЛИ НЕ ПИЕ БАМБУС

(English version below) Содржина: Една голема семејна трагедија од минатото и натаму ги одржува во врска АНАБЕЛ и ВАХЕЛ, иако сегашноста ја минуваат еднолично и во исчекување еден од нив засекогаш да го напушти другиот. МАРИЈА, поранешната девојка и големата љубов на Вахел, им се најавува на гости со ВЕРЕНИКОТ. Меѓутоа, вереникот им го носи … Continue reading Давор Стојановски : ГРЕЈС КЕЛИ НЕ ПИЕ БАМБУС